Bursa’da engelli asker adayları doyasıya eğlendi

Orhangazi’de bir günlük askere alınacak engelliler için belediye tarafından eğlence tertiplendi.

Bursa’da engelli asker adayları doyasıya eğlendi

Orhangazi Belediyesi bir günlüğüne askere alınacak engelliler için kına gecesi tertipledi. Renkli görüntüler yaşanan asker eğlencesine Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Ogün Demir, Askerlik Şubesi Başkanı Gökhan Su, siyasiler ile engelli aileleri katıldı. Çağlayan, Genelkurmay Başkanlığı’na bu uygulama için teşekkür ederek, “Ber biri çakı gibi askerlerimizi pazartesi günü bir günlük vatani görevlerini yerine getirmek için uğurlayacağız. Şimdi ise onların kına gecesinde heyecanlarına ortak oluyoruz. Her aile için oğlunu askere göndermek bir iftihar vesilesidir. Engellilerimizin ailelerinin de bu heyecanı yaşamaları son derece sevindirici” dedi.

Engelli asker adayları, 2 askerin komutları ile salona girdi. Protokol mensuplarına verilen asker selamı ve tekmilin ardından engelli askerler künyelerini taktı. Ardından ilçe protokolünün eşleri askerlere kına yaktı. Kına esnasında bazı engelli ailelerinin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Kınanın ardından Mega Şov Komedi grubu bir gösteri sergiledi. Söylenen şarkılar eşliğinde engelliler piste çıkıp oynadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X