Bursa’da eski ilçe belediye başkanına Büyükşehir’de yeni görev mi?

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Gemlik eski Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan için Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde verilmesi muhtemel yeni görevi köşesinde paylaştı…

Bursa’da eski ilçe belediye başkanına Büyükşehir’de yeni görev mi?

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Seçimin üzerinden 16 gün geçti… Mazbatalar alındı, devir teslimler yapılıp göreve başlandı. Doğal olarak gözler CHP’li yönetimlerin yapılanmasına çevrildi.

Büyükşehir’de…

İlk atanan Tarım A.Ş. Genel Müdürü Sedat Akar oldu. Harun Karanfilci’nin Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nı, Şafak Pala’nın Kültür Daire Başkanlığı’nı, Mehmet Aydın Saldız’ın Başkanvekilliği’ni üstlendiği Büyükşehir’de, Mehmet Uğur Sertaslan’ın Genel Sekreter olması bekleniyor.

Kulağımıza…

Büyükşehir iştiraklerinden Jeotermal A.Ş.’de Genel Müdürlük görevine, CHP Nilüfer’de siyasi geçmişi olan Maden Yüksek Mühendisi Erman Aydıngün’ün beklendiği geldi.

Bu arada…

Osmangazi Belediyesi’nde meslektaşımız Mutlu Esendemir yeni dönemde Başkan Yardımcısı, milletvekilliğinde danışmanı Umut Nural da Özel Kalem Müdürü oldu.

Mudanya Belediyesi Basın Müdürü Rabia Deniz de ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X