Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da faciadan dönüldü

Bursa’nın Keles ilçesinde bir evde gözleme yapılırken açık unutulan tandır sacı yangına sebep oldu. Alev alev yanan evde yaşayan yaşlı çift yangından komşuları tarafından kurtarılırken küle dönen ev kullanılmaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Başak Mahallesinde ikamet eden Mustafa Doğru ve eşi evlerinin çatı kısmında dün iftar öncesi gözleme yapmak için tandır sacını ateşledi.

Gözlemeler olduktan sonra iftar için alt kata inen yaşlı çift sac ocağı açık unuttu.

Rüzgar sebebiyle sac ocağın alevi yere serilen bezleri tutuşturdu. Büyüyen ateş kısa sürede çatıyı sardı. Çatının yandığını farkeden komşular eve koşup yaşlı çifti dışarıya çıkardı.

Zirai ilaçlama tankerine su dolduran köylüler yangına ilk müdahaleyi yapıp alevleri bir süre sonra söndürmeyi başardı. İlçe merkezinden gelen itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmasının ardından yangın tamamen söndürüldü. Evin çatı kısmı kısa sürede küle dönerken evin büyük bir bölümünde de hasar meydana geldi.

Jandarma ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

Bursa’nın Keles ilçesinde bir evde gözleme yapılırken açık unutulan tandır

Avatar Seç KAPAT
Bursa'da Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin türbesinde her saat başı
Sıradaki Haber Bursa’da turistler oraya akın etti! Hayranlıkla izlediler…