Bursa’da feci kaza: 5 yaralı

Bursa’da bir otomobil dere yatağına devrildi, 5 yaralıdan aracın içinde sıkışan 3’ü, itfaiye ve arama kurtarma ekiplerince bulundukları yerden güçlükle çıkarıldı.

Bursa’da feci kaza: 5 yaralı

Alınan bilgiye göre, Ferit Karabayır (26) yönetimindeki 16 LMF 55 plakalı otomobil, merkez Nilüfer İlçesi Bursa-İzmir yolu Ürünlü Köprüsü üzerinde kaldırıma çarparak dere kenarına devrildi.

Ters dönen aracın içinde sıkışan yaralılardan kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi ile Fatoş Kahrıman kendi imkanlarıyla, Meltem Diltemiz ile Gizem Sütbakan ise itfaiye ekiplerince bulundukları yerden çıkarıldı. Sürücü Karabayır ise çarpmanın şiddetiyle camından fırladığı aracın altında kaldı.

Karabayır, çevredeki vatandaşların ihbarı sonucu olay yerine gelen itfaiye ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekiplerince (UMKE) yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucu aracın altından çıkarıldı.

Yaralılardan Gizem Sütbakan ve Meltem Diltemiz Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine, diğer yaralılar da Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X