Bursa’da feci kazada ölümden döndü

Bursa’da kamyonetiyle Uludağ eteklerinden 20 metrelik uçuruma yuvarlanan vatandaş kazayı burnu bile kanamadan atlattı.

Bursa’da feci kazada ölümden döndü

Olay, Uludağ Yolu Taş Ocakları mevkinde gerçekleşti.

​Uludağ’a kayınpederini bırakmak için çıkan İsmail Şentuna, kamyonetiyle dönüş yolunda bir aracın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek 20 metrelik uçuruma yuvarlandı. Olaya tanık olan vatandaşlar İsmail Şentuna’yı uçuruma yuvarlanan aracın içinden çıkarttı. 20 metreden uçuruma yuvarlanan Şentuna’nın kazayı burnu bile kanamadan atlattığı görüldü.

Yaşadığı kazayı anlatan İsmail Şentuna, “Uludağ’dan aracımla inerken Taş Ocakları mevkinde bir araç beni sıkıştırdı. Ben de ondan kurtulmak için direksiyonu kırınca uçuruma yuvarlandım. Frene basmamla ABS’nin devreye girmesi bir oldu. Kendimi uçurumdan yuvarlanırken buldum. Beni aracın içinden çevrede bulunan vatandaşlar kurtardı. Uçurumdan aracımla uçtuğum an hayatım gözümün önünden film şeridi gibi geçti. Uludağ’a kayın pederimi bıraktım aşağı inerken şehir içi kalabalık diye bu yolu kullandım, keşke bu yolu kullanmaz olaydım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X