Bursa’da feci motosiklet kazası

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan motosiklet bariyerlere çarptı. Kazada sürücü ve arkadaşı yaralandı.

Bursa’da feci motosiklet kazası

Olay, Bursa’nın Nilüfer ilçesi Mudanya Bulvarında gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sürücü Enes Çalışkan (23) hakimiyetinde bulunan 16 AKM 649 plakalı motosiklet kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosikletten yola savrulan Sürücü Enes Çalışkan (23) ve arkadaşı Ali Gürlek (22) metrelerce sürüklendi. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri yolda güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra sürücü Enes Çalışkan, Çekirge Devlet Hastanesine arkadaşı Ali Gürlek ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X