Bursa’da felekten bir gece

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ve ablası Neslişah Alkoçlar Düzyatan bir doğum günü için geldikleri kentimizde yakın dostlarıyla felekten bir gece çaldı.

Bursa’da felekten bir gece

FIRAT TORAMAN

YAKIN DOSTLARLA BULUŞTULAR

Hülya Koçyiğit’in torunları Aslışah Alkoçlar ve Neslişah Alkoçlar Düzyatan, önceki akşam Bursa’da eğlence turuna çıktı. Babaları Ender Alkoçlar’ın da kendilerine eşlik ettiği günde önce anneleri Gülşah Alkoçlar’la Bamboo Park’ta yakın bir arkadaşlarının doğum gününe katılan abla- kardeş, hayli keyifliydi. Kardeşler, Bursa ziyaretlerinden yansıyan bazı fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. 

PODYUM PARK’TA EĞLENDİLER

Geç saatlerde soluğu bu kez Podyum Park’taki Tosca İtaliana’da alan Aslışah Alkoçlar ve Neslişah Alkoçlar Düzyatan, arkadaşlarıyla felekten bir gece çaldı. Kısa süre önce sevgilisi Hakan Sabancı’dan ayrılan Aslışah Alkoçlar, mekandan içeri, ‘Bekarlığa hoşgeldim’ diye espri yaparak girdi. Bir ara facetime’dan yakın dostu Arda Turan’la görüşen Aslışah Alkoçlar, ünlü futbolcunun istek şarkılarını çaldırdı.

 

Aslışah Alkoçlar, Tuğçe Sözer, İrem Uğur, Zeynep Yuvakuran, Neslişah Alkoçlar Düzyatan, Beliz Türkkan ve Gizem Fidanlar’la olan bu görüntüyü Instagram’dan paylaştı.

Tosca İtaliana’da eğlenen Aslışah Alkoçlar, Gizem Fidanlar, Tuğçe Sözer, Neslişah Alkoçlar Düzyatan ve Beliz Türkkan çıkışta Olay Çekirge objektiflerine poz verdi.

Alkoçlar kardeşlerin babası Ender Alkoçlar, gecede gruba eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X