Bursa’da felsefe söyleşilerine yoğun ilgi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Kültür Fabrikası’ etkinlikleri kapsamında düzenlediği felsefe söyleşisinde, katılımcılar insanoğlunun köklü meselelerine doğru bir yolculuğa çıkarıldı.

Bursa’da felsefe söyleşilerine yoğun ilgi

Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, felsefe meraklıları yoğun ilgi gösterdi.

İnsan ve Felsefe’ temalı söyleşinin yürütücülüğünü Prof. Dr. Kadir Çüçen ve Ceren İplikçi üstlendi.

Programa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Nami Başer, ‘İnsanın Temel Sorunları: Etik ve Eros’ başlığında varlığın temel taşlarını felsefi bir bakış açısıyla ele aldı.

Etkinliğin sonunda Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Şafak Baba Pala tarafından Prof. Dr. Nami Başer’e hediye verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X