Bursa’da FETÖ operasyonu 4 gözaltı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde FETÖ mensuplarına yönelik operasyonlar sürüyor. Cumhuriyet Savcılığı’nın soruşturması kapsamında İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarda ikisi kadın 4 FETÖ üyesi yakalandı.

Bursa’da FETÖ operasyonu 4 gözaltı

Üç gün önce FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan, İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında İnegöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, ihraç edilen Bylock kullanıcısı öğretmenler A.Y. ve Y.A. adliyeye sevk edildiler.

Öte yandan, aynı suçtan dolayı, İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında yakalama kararı çıkartılan Bylock kullanıcısı bayan öğretmen E.K. ile Simav Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında aranan bayan öğretmen F.K. İnegöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerince yakalandı. İki bayan öğretmen de adliyeye sevk edildiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X