Bursa’da FETÖ operasyonu: 7 gözaltı

Bursa merkezli Eskişehir ve Bingöl’de düzenlenen FETÖ operasyonunda 10 şüpheli hedefe yönelik 15 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

Bursa’da FETÖ operasyonu: 7 gözaltı

Bülent Civanoğlu / OLAY

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliğince FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında; soruşturmanın odağı konumunda bulunan ve bünyesinde 2 adet özel eğitim kurumunu barındıran Aktif Özel Eğitim Hiz. Kırtasiye Basın Yayın Matb. Emlak Reklam ve Dış. Tic. Ltd. Şti ile yine bünyesinde 1 adet dershane ve 1 adet öğrenci yurdunu barındıran (667 sayılı KHK ile kapatılan) Bursa’nın İznik ilçesinde faaliyet gösteren Süleyman Han Özel Eğt. Basım Yayın Pazarlama. Tur. San. ve Tic. AŞ. hakkında Bursa merkezli Eskişehir ve Bingöl illerinde 10 şüpheli hedefe yönelik 15 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı.

Yapılan operasyon kapsamında 7 şüpheli gözaltına alındı.Diğer şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X