Bursa’da firari mahkum alarmı!

Bursa’da duruşma için adliyeye getirilen 2 mahkum kaçtı. Birini yakalayan ekipler, diğer mahkumun bulunması için seferber oldu.

Bursa’da firari mahkum alarmı!

Edinilen bilgiye göre, cezaevinden duruşma için jandarmanın getirdiği 2 mahkum, tutuldukları özel nezarethane bölümünün kapı kilini kırarak kaçtı. Şüphelilerden biri adliye içinde jandarma tarafından kısa sürede yakalandı. Firar eden ve üzerinde forma olduğu belirtilen diğer mahkumun bulunması için ekipler alarma geçti. Polis hemen adliye giriş ve çıkışlarını tuttu. Erkekler kimlik kontrolü yapılarak dışarı salındı. Kadınların ise geçişine izin verildi.

Jandarma ekipleri, dışarı kaçmış olabileceği belirtilen mahkumun yakalanması için adliye çevresini güvenlik kordonuna aldı. Jandarma ekipleri, araç altları, adliye çevresindeki otopark ve ara sokakları didik didik aradı. Bütün aramalara rağmen bulunamayan firari mahkumun 21 yaşındaki K.Ş. olduğu belirlendi. Polis telsizlerinden de anons edilen firarinin üzerinde Fenerbahçe forması olduğu belirtildi. Alarma geçen bütün ekipler her yerde firari mahkumu arıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X