Bursa’da fuhuş operasyonu!

Bursa’da düzenlenen fuhuş operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı.

Bursa’da fuhuş operasyonu!

Bülent Civanoğlu / OLAY

Bursa’da Ahlak Büro Amirliği ekiplerince yapılan operasyonda Merinos Park içerisi, Merinos Tedaş Kavşağı, Yeni Yalova Yolu gidiş istikameti, Beşyol Kavşağı civarında; kadın ve travesti şahıslara tehdit ve uyuşturucu madde vermek suretiyle para karşılığında fuhuş yaptıran 17 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait çok sayıda fişek ele geçirildiği belirtildi.

Bu şüpheli şahısların suçta kullandığı değerlendirilen 4 araca da geçici olarak el konulduğu ve fuhuş yaptırdıkları 13 adet ikametin mühürlendiği ifade edildi.

200 BİN LİRAYA YAKIN PARA CEZASI UYGULANDI

Soruşturma kapsamında 23 travesti ve kadının yanı sıra bu şahıslarla ilişkiye giren 45 kişinin de ifadesi alındığı belirtilirken boş alan ve araç içerisinde ilişkiye girdikleri tespit edilen 15 kişiye de işlem yapıldığı ve fuhuş amaçlı yola çıkan kadınlara da iki aylık süre içerisinde toplam 198 bin lira para cezası uygulandığı ifade edildi.

17 şüphelinin insan ticareti yapmak, zorla fuhuşa teşvik ve aracılık, fuhuş için yer temin etmek, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kullanmak suçlarından gerekli işlem yapılarak adli makamlara sevk edildiği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X