Bursa’da futbolun prensesleri! Süper Lig yolunda kritik gün…

Soğanlıspor kadın futbol takımı, bugün saat 12.00’de Eskişehir’de karşılaşacağı Kemer Futbol Kulübü’nü mağlup ederek adını finale yazdırmak istiyor.

Bursa’da futbolun prensesleri! Süper Lig yolunda kritik gün…

Kadınlar Futbol 2.Ligi C Grubu’nu 21 puanla 3. sırada tamamlayan temsilcimiz Bursa Soğanlıspor, play-off yarı final maçında bugün final vizesi almak için sahaya çıkacak.

Hedefini Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi olarak belirleyen Soğanlıspor, Kemer Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Eskişehir Hasan Doğan Stadı’nda oynanacak maç saat 12.00’de başlayacak.

Kazanan takım adını finale yazdıracak. Yarı finalin diğer ayağında ise Pendik Çamlıkspor ile 7 Eylül Gençlikspor kozlarını paylaşacak. Finale yükselen takımlar pazar günü Süper Lig’e yükselmek için mücadele verecek.

TAKIM OLARAK KENETLENDİK
Soğanlıspor Başkanı Mehmet Şahin, önce yarı final sonra da final maçlarını kazanıp Süper Lig’e yükselmek istediklerini söyledi. Başkan Şahin, “İki maçı kazanıp 1.Lig’e çıkmak için mücadele edeceğiz. Şimdi biz koca bir halkın dualarıyla kenetlenmiş Bursa şehri, kenetlenmiş Bursa Soğanlı kadın futbol takımı olarak sefere çıkıyoruz. Biz seferden sorumluyuz. Zafer ancak Allah’ın… Allah bizlere hayırlı bir zafer ile finale çıkmaya nasip etsin. Bu yolun sonu şampiyonluk olsun inşallah. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X