Bursa’da gala sağanağı

Bursa’da düzenlenen ‘Geniş Aile: Yapıştır’, ‘Hayat Öpücüğü’ ve ‘Yaktın Beni’ filmlerinin galaları ünlü oyuncuların da katılımıyla yapıldı.

Bursa’da gala sağanağı

BÜLENT BEYSİR-RIDVAN DEMİR-FIRAT TORAMAN

Geçtiğimiz hafta vizyona giren Türk sinemasının üç iddialı yapımının Bursa galaları dün ve önceki gün gerçekleşti. Yönetmen Ömer Uğur’un ‘Geniş Aile: Yapıştır’, Şenol Sönmez’in ‘Hayat Öpücüğü’ ve Can Yücel’in ‘Yaktın Beni’ filmleri Kent Meydanı AVM’yle Korupark AVM’de sinemaseverlerin karşısına çıktı.

SEYİRCİ BİZİ ÖZLEMİŞ

‘Geniş Aile: Yapıştır’ın galasına oyuncular Bülent Çolak, Ahmet Sarsılmaz ve Mine Teber’le senarist Cüneyt İnay katıldı. 2011’de ekrana veda eden aynı adlı diziden sinemaya uyarlanan filmin gördüğü ilgiye teşekkür eden Bülent Çolak, ‘Seyirci bizi özlemiş. Biz de filmin devam bölümlerini çekeceğiz’ dedi.

BU FİLM BENİM ÇOCUĞUM

Başrollerini Ali Sunal ve Hatice Şendil’in paylaştığı ‘Hayat Öpücüğü’ filminin galasında Sunal’ın yanı sıra yönetmen Şenol Sönmez hazır bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sunal, ‘Bu film benim çocuğum gibi. Benim için ayrı bir heycan oldu. Bu film bir başlangıç, daha bunun gibi filmler gelecek’ dedi.

HAYALİMDEKİ HERKESLE OYNADIM

Uğur Yücel’in başrolünü Sarp Apak ve Sinem Kobal’la paylaştığı yönetmenliğini oğlu Can Yücel’in yaptığı ‘Yaktın Beni’nin galası Kent Meydanı AVM’deydi. Galada konuşan Sarp Apak, hayalini kurduğu herkesle oynadığını söyledi. Uğur Yücel ise oğluyla film çekmenin keyfini yaşarken, ‘Sete girdiğimizde baba-oğul olmayı bir kenara bırakıp profesyonelce çalıştık’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X