Bursa’da gasp ettiği araçla restorana dalan kişi tutuklandı

Bursa’da cumartesi günü İstanbul yolundaki bir restorana gasp ettiği araçla dalan ve 13 kişinin yaralanmasına neden olan kişi tutuklandı

Bursa’da gasp ettiği araçla restorana dalan kişi tutuklandı

BÜLENT CİVANOĞLU / OLAY

 

Bursa’da geçtiğimiz cumartesi günü, Alemdar Mahallesi’nde Yusuf Ay’ı (45) silahla yaraladıktan sonra aracını gasp ederek İstanbul yolundaki bir restorana gasp ettiği araçla birlikte giren ve kazadan sonra gözaltına alınan Okan Aksu emniyetteki işlemlerinin ardından, “adam yaralama, gasp ve cinayet” suçlarından adliyeye sevk edildi. 

Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

​Cinayet zanlısı olduğu ortaya çıkmıştı

Kazanın yaşandığı gün, Aksu’nun Demirtaş’ta bir tarlada öldürülmüş halde bulunan 53 yaşındaki Gürbüz Kömür’ün katil zanlısı olduğu ortaya çıkmıştı. 

“Cinayeti ve kaza anını hatırlamıyorum”

Aksu, emniyetteki ifadesinde, Merinos Parkı’nda tanıştığı Gürbüz Kömür ile onun aracında alkol alıp gezdiklerini belirterek şu iddialarda bulunduğu belirtildi:

 

“Bir süre sonra aramızda tartışma çıktı. Bunun üzerine Kömür’ü vurdum. Gürbüz Kömür’ün aracını alıp olay yerinden uzaklaştım. Aracı boş bir yere bırakıp, kaçtım. Daha sonra yine aynı parka geldim. Bu kez daha önceden tanıştığım Yusuf Ay’ı (45) gördüm ve onunla alkol almaya devam ettim. Yusuf Ay’a ait araçla gezmeye çıktık. Aramızda tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Yusuf Ay’ı vurdum. Daha sonra Ay’a ait araçla kaçtım. Cinayet anını ve kaza anını hatırlamıyorum”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X