Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da gece kulübü yıkıldı

Osmangazi Belediyesi, Mudanya Yolu üzerinde kaçak olarak inşa edilen ve ruhsatsız şekilde çalıştığı belirlenen bir gece kulübünü yıktı.

Osmangazi Belediyesi, Mudanya Yolu üzerinde kaçak olarak inşa edilen ve

Sabahın erken saatlerinde gece kulübüne giden Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, jandarma nezaretinde mekanı tahliye etti. Ekipler, mekanın boşaltılmasının ardından yıkıma başladı.

 

Geniş güvenlik önlemleri altında iş makinesi ile gerçekleştirilen yıkımda, gece kulübü ile yanında bulunan depo yerle bir edildi.

Gece kulübünde her gece kavgaların yaşandığını belirten çevre sakinleri, mekanın yıkılmasından dolayı Osmangazi Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

Jandarmanın geniş güvenlik tedbirleri aldığı yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, belediye yetkilileri vatandaşları kaçak yapılaşmadan uzak durmaları konusunda uyardı.


Avatar Seç KAPAT
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir kadın eşi tarafından 10 yaşındaki oğlunun
Sıradaki Haber Bursa’da koca dehşeti! Çocuğunun gözü önünde eşini katletti