Bursa’da geleneksel Karacabey Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı başladı

Karacabey’de geleneksel hale gelen ve bu yıl 12.’si düzenlenen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı başlıyor…

Bursa’da geleneksel Karacabey Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı başladı

12. Karacabey Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapılarını açtı.

29 Şubat-3 Mart tarihlerinde Karacabey Ömer Matlı Kapalı Pazar ve Fuar alanında gerçekleşen açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, MHP Bursa İl Başkanımız Muhammet Tekin ve çok sayıda davetli katıldı.

Bölgenin en çok rağbet gören tarım fuarı olan organizasyona, çevre il ve ilçelerden pek çok çiftçi ve üretici katılıyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bölgenin etkin fuarları arasında gösterilen ve son teknoloji ürünlerin sergileneceği organizasyona tüm halkı davet etti.

Tarım sektöründeki son teknoloji makine ve ekipmanların görücüye çıktığı 12. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na yoğun ilginin olması bekleniyor.

Karacabey Belediye Başkanı Özkan, fuarla ilgili şu paylaşımda bulundu:

Tarım ve Hayvancılığın Başkenti Karacabey Bursa AK Parti İl Başkanımız Sn. Davut Gürkan, MHP Bursa İl Başkanımız Sn. Muhammet Tekin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur Aktaş ve protokol mensuplarının katılımlarıyla 12. Karacabey Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdik. Hem katılan firmalar hem de hemşehrilerimiz için bereketli olsun.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X