Bursa’da gerçeğinden söküp sahte lüks araç yaptılar!

Bursa’da, yurt dışından ülkeye sokulan araçların parçalarını kaza yapan otomobillere ve arazi taşıtlarına aktardıkları iddia edilen 3 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Bursa’da gerçeğinden söküp sahte lüks araç yaptılar!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri, Nilüfer ilçesinde M.A’ya ait iş yerinde Bulgaristan ve Gürcistan’dan getirilen araçların tamamen veya kısmen parçalandığını ve parçalarının yurt içinde kaza yapan araçlara aktarıldığını belirledi

Ekipler ayrıca, yurt dışından getirilen bazı araçların kesilerek yurt içinde kaza yapanlarla birleştirildiğini tespit etti.

Söz konusu adrese düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan, yurt dışından getirilen araçların parçaları ile yapılmış lüks binek araç, parçaları sökülerek başka araca aktarılmış gümrük kaçağı lüks aracın iskeleti ve aksamı, yine yurt dışından getirilen araçların parçaları ile yapılmış lüks SUV araç, parçaları sökülerek başka araca takılmış gümrük kaçağı lüks SUV aracın iskeleti ve aksamı ile lüks araçlardan sökülmüş 2 motor ve 2 şanzıman ele geçirildi.

İş yerinde bulunan ve yurt dışından getirilen araçların parçalarını kullanarak kaçakçılık suçunu işledikleri iddia edilen zanlılar M.A, B.S. ve Ö.S. hakkında adli işlem yapıldığı öğrenildi.

Gerçeğinden söküp sahte lüks araç yaptılar

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X