Bursa’da güz fotoğrafa böyle yansıdı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BUFSAD işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa’da Zaman Fotoğraf Yarışması’nın “Güz kategorisi” sonuçlandı.

Bursa’da güz fotoğrafa böyle yansıdı

Türkiye genelinden toplam 831 fotoğrafın katıldığı yarışmada Bülent Terzi’nin ‘Duraklı Köyü’ adlı fotoğrafı birinciliğe, Ahmet Çetin’in ‘Sonbahar sabahında Kozahan’ adlı fotoğrafı ikinciliğe, Melek Kaya’nın ‘Botanik Park’ isimli fotoğrafı ise üçüncülüğe değer bulundu. 46 fotoğrafın sergileme kazandığı yarışmada; Bülent Terzi, Hayri Yıldırım ve Orhan Çelebi’nin fotoğrafları da mansiyon ödülüne değer bulundu.

 

 

Başta Bursa olmak üzere; Afyon, Ankara, Aydın, Balıkesir, Hatay, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kocaeli, Sakarya, Samsun ve Tekirdağ’dan yarışmaya gönderilen “Güz ve Bursa” konulu fotoğrafları değerlendirmek üzere toplanan yarışma Seçici Kurulu, toplam 831 fotoğrafı zorlu bir elemeden geçirdi. Fotoğraf Sanatçısı Faruk Akbaş, Fotoğraf Sanatçısı Nihat Küçük, Fotoğraf Sanatçısı Sibel Emniyet, Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Saffet Yılmaz ve Bufsad Temsilcisi Mehmet Uzun’dan oluşan Seçici Kurul, 5 aşamalı bir değerlendirme sonucunda dereceye giren fotoğrafları belirledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yarışma sonucu dereceye girenlerden birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin TL, üçüncüye bin TL, mansiyon ödüllerine ise 500’er TL para ödülü verecek. 

Yarışmanın ödül töreni ve sergisi 14 Aralık Pazartesi günü saat 18.00’da Ressam Şefik Bursalı Sanat Galerisi’nde yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X