Bursa’da hareketli dakikalar!

Bursa’da, polis ekiplerinin “dur” ihtarına uymayarak kaçan otomobildeki 6 kişi, yolun trafiğe kapatılması sonucu yakalandı.

Bursa’da hareketli dakikalar!

Alınan bilgiye göre, 54 DP 555 plakalı otomobilde bulunan kişiler, merkez Osmangazi ilçesi Santral Garaj Kavşağı’nda yol kontrolü yapan polis ekiplerinin “dur” ihtarına uymayıp kaçtı.

 

Ekipler, yaklaşık 30 dakika süren kovalamacanın ardından Gürsu Kavşağı’nda yolu trafiğe kapatarak bu otomobili durdurdu.

HEYECANLI ANLAR YAŞANDI 

Vatandaşlar kavşak üzerinde ve yol kenarlarında uzun kuyruklar oluşturarak polislerin çalışmalarını izlerken polis ekipleri araca yaklaştığı esnada otomobilde bulunan bir kişi kapıyı açarak köprüden aşağıya atlayarak kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacanın ardından kaçan R.Ç. yakalandı.

ARANDIKLARI İÇİN POLİSTEN KAÇMIŞLAR 

 

Polisin yaptığı araştırmada, araçtakilerden R.Ç’nin, bir süre önce cezaevinden izinli olarak çıktığı ve geri dönmediği için aranması nedeniyle bu kişilerin kaçtığı öğrenildi.

 

R.Ç. ve araçtaki 5 kişi, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X