Bursa’da hareketli dakikalar! Nefes kesen kovalamaca…

Bursa’nın Osmangazi ilçesinden çaldıkları araçla İnegöl ilçesine gelen 4 şüpheliden 2’si, 20 kilometrelik kovalamacanın ardından polis ekiplerince yakalandı. Polis, diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Bursa’da hareketli dakikalar! Nefes kesen kovalamaca…

Osmangazi ilçesinden öğle saatlerinde çalındığı ihbar edilen 16 NUZ 42 plakalı otomobil ve içindeki 1’i kadın 4 şüphelinin İnegöl ilçesine doğru seyir halinde olduğunu tespit eden polis, harekete geçti.

İnegöl girişinde bekleyen polis ekipleri, çalıntı otomobili durdurmak istedi ancak sürücü, ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçtı. Bursa- Ankara yolundan kırsal Kulaca Mahallesi’ne araçla giren şüpheliler ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı.

20 kilometrelik kovalamaca sonrası tarla alanına giren şüpheliler, aracı bırakarak, olay yerinden kaçmaya başladı.

Polis ekipleri, kaçan şüphelilerden 2’sini kısa sürede yakalarken, 2’sinin yakalanması için de geniş çaplı çalışma başlattı. Çalıntı araç, karakola çekilirken, 1’i kadın 2 kişi, gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X