Bursa’da hareketli dakikalar! Polislerin üzerine pitbull saldı

Bursa’da tartıştığı eşinin şikayet ettiği F.A., gelen polis ekiplerinin üzerine pitbull cinsi köpeğini saldı. Polisi ısıran köpek etkisiz hale getirilirken, F.A. da bir başka polisi bacağından ısırdı.

Bursa’da hareketli dakikalar! Polislerin üzerine pitbull saldı

Olay, saat 14.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Alipaşa Mahallesi Pınarbaşı Caddesi’nde meydana geldi.

S.A. isimli kadın, eşi F.A. ile tartışınca polise haber verdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polislerin, apartmana geldiğini gören F.A., 6 yaşındaki oğluyla kaldığı evinde beslediği pitbull cinsi köpeğini ekiplerin üzerine saldı.

Köpek, polis memurlarından birini bacağından ısırdı.

Tabancalarını çeken polisler, köpeği vurarak etkisiz hale getirdi.

F.A. ise kendisini gözaltına almak isteyen polislerden birini bacağından ısırarak yaraladı.

Yaralı polisler, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı.

F.A.’yı gözaltına alan polis ekipleri, evde bulunan oğlunu ifadesi için annesiyle birlikte polis merkezine götürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X