Bursa’da hastane çalışanlarından klip

Bursa’nın İnegöl İlçesi’ndeki, devlet hastanesi personelinden oluşan ekip tarafından normal doğuma dikkat çekmek için hazırlana klip büyük ilgi gördü. ‘Sen kadınsın, gel yaparsın’ adlı klipte hastanenin başhekimi Hayrettin Göçmen’de yer aldı.

Bursa’da hastane çalışanlarından klip

Normal doğuma dikkat çekmek için Sağlık bakanlığı tarafından başlatılan ‘Doğuma sahip çık’ kampanyasına bir destek de İnegöl Devlet hastanesi çalışanlarından geldi. Hastane personelinden oluşan bir ekip tarafından normal doğuma dikkat çekmek için hazırlanan ‘Sen kadınsın, gel yaparsın’ klibi yoğun ilgi gördü. 

 

Klipte rol alan İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Hayrettin Göçmen, Sağlık Bakanlığı’nın başlattığı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’nun da destek verdiği kampanyanın çok önemli olduğunu belirtti. İnegöl Devlet Hastanesi’nin anne dostu bir hastane olduğuna dikkat çeken Göçmen, Türkiye’de bu özelliği taşıyan beş hastane olduğunu İnegöl Devlet Hastanesi’nin ise dördüncü sırada yer aldığını açıkladı.Hastane olarak normal doğum kampanyasına destek amacıyla hazırladıkları klibin büyük ilgi gördüğünü de kaydeden Başhekim Göçmen, şöyle devam etti:

 

“Hastanemiz,  şu anda anne doğumunu destekleyen artı normal anne doğumu yapmak için yeni gelişen tekniklerin eğitimi verildiği Türkiye’de pilot hastane oldu. Nisan ayın sonu itibariyle bu konudaki eğitimlere başlayacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X