Bursa’da hastasından para alan doktora suçüstü

Bursa’da bir devlet hastanesinde çalışan ve ameliyat için hastasından para isteyen doktor suçüstü yakalandı.

Bursa’da hastasından para alan doktora suçüstü

BÜLENT CİVANOĞLU / OLAY

 

Alınan bilgiye göre, H.A.S. burnundaki eğiklik nedeniyle solunum sıkıntısı yaşayan kızı K.S’yi (18) Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi’ndeki Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Ü.Ç’ye ameliyat ettirdi.

 

H.A.S. bugün kızının burnundaki dikişlerinin alınması konusunu görüşmek için doktorun yanına gitti. İddiaya göre Dr. Ü.Ç. babadan dikişlerin alınması için 2 bin 500 lira istedi. H.A.S’nin parayı çok bulması üzerine bu kez Ü.Ç. bin liraya da dikişleri alabileceğini söyledi. Ona parayı vereceğini söyleyen H.A.S. hastaneden ayrılarak Bursa Adliyesi’nde konuyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

 

Savcılığın talimatıyla harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri önceden seri numaralarını aldıkları bin lirayı H.A.S’ye vererek bu parayı doktora vermesini istedi. Sivil polislerin eşliğinde hastaneye giden H.A.S. doktorun odasına girerek bu paraları ona verdi. Daha sonra odadan çıkan H.A.S. dışarıda bekleyen polislere parayı verdiğini işaret etti. Bunun ardından içeriye giren ekipleri gören doktor Ü.Ç. elinde bulunan daha önceden seri numaraları alınmış paraları yere fırlattı.

Ekipler Ü.Ç’yi gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen  Ü.Ç, tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X