Bursa’da her yerde aranıyorlardı… Yakalandılar

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, silahlı yağma suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 8 yıl 4 ay hapis cezası bulunan İ.A. ile uyuşturucu ticareti yapma suçundan aranan ve hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Ş.E.’yi yakaladı.

Bursa’da her yerde aranıyorlardı… Yakalandılar

Bursa İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Suç Araştırma Timleri (JASAT), İnegöl ilçesinde karıştığı bir silahlı yağma suçundan hakkında kesinleşmiş 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.A. ve Muğla’da uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesi ile hakkında kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan Ş.E. ile ilgili aldıkları ihbarları değerlendirdi.

Harekete geçen JASAT ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. İki şüphelinin de saklandıkları yeri tespit eden ekipler, 6 Ağustos’ta düzenledikleri operasyonla İ.A. ve Ş.E.’yi yakaladı. Gözaltına alınan İ.A. ile Ş.E. jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan iki zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bursa E Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X