Bursa’da hırsızlar boş durmuyor!

Bursa’da 5 Eylül’de gece yaşanan ve polise intikal eden 8 hırsız olayında hırsızlar girdikleri evlerde değerli ne varsa çaldı.

Bursa’da hırsızlar boş durmuyor!

İlk olay Bursa merkez Nilüfer ilçesi Çalı Mahallesi’nde meydana geldi. A. A. (20) saat 13.30 sıralarında ikametinden ayrıldı. Saat 20.00 sıralarında döndüğünde evin dağınık olduğunu ve dolabında zarf içindeki 500 TL parasının çalındığını beyanla polise başvurdu.

Nilüfer ilçesi Barış Mahallesi’ndeki hırsızlık olayında ise 39 yaşındaki B.T. saat 08.30’da çıktığı evine 19.30 sıralarında gelince kapıyı açamadı. Bunun üzerine B.T. çağırdığı çilingir marifeti ile kapıyı açıp girdiği evinin dağıtılmış olduğunu gördü. Yaptığı kontrolde 2000 TL değerinde bir adet bayan künyesi, bir adet bilezik, bir çift küpe, iki adet bayan yüzüğü, bir adet alyans yüzük gibi ziynet eşyalarının çalındığını tespit etti.

DÜĞÜNE GİTTİ EVİ SOYULDU

Merkez Osmangazi ilçesi Alaattin Mahallesi’nde ikamet eden 36 yaşındaki M.B., saat 20.30’da bir yakınının düğününe gitmek için evden ayrıldı. Bir süre sonra M.B.’yi arayan bina sahibi, evinde gürültü duyduğunu söyledi. Bunun üzerine apar topar eve dönen M.B., eve girip kontrol ettiğinde yatak odasının dağıtılmış olduğunu ve yatak odasında bulunan 122 gr altın bilezik, 1 adet altın Trabzon kelepçesi, 5 adet küçük altın, 2 bin 500 TL para, 1 adet pırlanta kölye, 1 adet 60 gram 7000 TL değerinde altın takı seti ve çocuğunun kumbarasının çalındığını tespit etti.

Osmangazi Hüdavendigar Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık olayında, E.K.’ya (26) ait evin penceresi açılarak içeri girildi, 2 bin 200 TL değerindeki LED TV çalındı. 

Merkez Yıldırım ilçesi Erikli Mahallesi’nde T.I.’ya (31) ait ikametin mutfak penceresini zorlamak suretiyle içeri giren kişi veya kişiler 3 bin 300 TL değerindeki mutfak seti takımının yanında 3 adet künye, 1 adet Adana burması, çocuk bileziği, 1 adet üzerinde Alyanas yazan künye ve 1 adet bayan alyansı, 2 adet tektaş yüzük ile 1 adet 8 ayar bileziği çaldı.

Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi’nde 54 yaşındaki İ.Y.’ye ait ikamete giren kişi veya kişiler içinde ehliyet, kimlik, bir bankaya ait kredi kartı, cep telefonu ve 200 TL para ile tapu ile ilgili evrakların bulunduğu iki çantayı çaldı.

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi Gül Caddesi’nde ikamet eden 31 yaşındaki M.K.’ya ait eve giren kişi veya kişiler, alyans yüzük, eşine ait 5 adet 18 ayar kolye, oğlu Ercan’ın isminin yazılı olan altın künye ve 10 şişe kadar çeşitli markalarda viskiyi çaldı.

Yenişehir ilçesi Yeni Mahalle Çiftlik Sokak’ta ikamet eden 68 yaşındaki A.D.’nin evine giren kişi veya kişiler duvarda asılı duran kılıfı içinde 12 milimetre çapındaki 1032 seri numaralı yivsiz av tüfeği çaldı. Hırsızlık olaylarıyla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X