Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da hüzünlü veda! Gözyaşlarıyla uğurlandı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde iş adamı Murat Güneri’nin uzun süredir lösemi tedavisi gören kızı Eslem Melis Güneri tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Küçük Eslem’in vefatı Orhangazi’yi yasa boğdu.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde iş adamı Murat Güneri’nin uzun süredir lösemi

Orhangazi’de bir dönem Ticaret ve Sanayi Odası yöneticiliği yapan işadamı Murat Güneri ve Kadriye Güneri’nin kızı Eslem Melis Güneri, lösemi hastalığına yenik düştü.

Nisan ayında Orhangazi’de büyük bir kan bağış kampanyasının da yapıldığı Eslem Melis, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

bursada huzunlu veda gozyaslariyla ugurlandi 3ded04b5ac91

Vefatıyla ilçeyi yasa boğdu

Murat Güneri’nin henüz 13 yaşındaki kızı Eslem Melis Güneri için uzun süre kök hücre arayışı sürmüştü. Eslem Melis’in ölümü ailesi ve Bursa’nın Orhangazi ilçesini yasa boğdu.

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşamını yitiren Eslem Melis Güneri dün öğlen vakti Gazi Orhanbey Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

bursada huzunlu veda gozyaslariyla ugurlandi 49b94d779806

bursada huzunlu veda gozyaslariyla ugurlandi 0a6c42bce422


Avatar Seç KAPAT
Bursa’da son günlerde sıklıkla görülen etçil çekirgeler bu kez oto
Sıradaki Haber Dev çekirgeler Bursa’da! İşte yeni görüntüler…