Bursa’da iftar vakti karakolda bomba paniği

Bursa Osmangazi’deki Uludağ Polis Karakolu’na kamyonetle gelen kimliği belirsiz bir şahsın “Bomba var” diyerek elindeki poşeti karakola fırlatması hareketli anların yaşanmasına sebep oldu.

Bursa’da iftar vakti karakolda bomba paniği

HAKAN GÖNÜL / OLAY

 

Bursa’da iftar saatinde Osmangazi ilçesinde bulunan Uludağ Polis Karakolu önünde Türk bayrağı asılı kamyonetle gelen kimliği henüz bilinmeyen bir şahıs hareketli anların yaşanmasına neden oldu.

Şahıs, kamyonetinden inip iftarını yapmakta olan polislere “Konya Mevlana’ya gidicem yardımcı olur musunuz?” dedi. Polisler ise şahsa “Gel burada yapalım iftarı” dedi.

Ardından şahıs, elindeki poşeti “Bomba var” diyerek karakola fırlatıp kamyonete doğru yöneldi  Polis “Bomba var” sesi üzerine silahlarla karşılık verdi. 

Kamyonetine binip hızla olay yerinden uzaklaştı.

Polis kent giriş ve çıkışlarında geniş güvenlik önlemleri aldı.

Bu sırada, mahalleli ise olayın etkisi ile kaçışmaya başlayıp panik yaşadı.

GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından şüpheliyi her yerde arayan ekipler şahsı bir süre sonra yakalayarak gözaltına aldı. 25 yaşındaki şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X