Bursa’da iki farklı suç örgütüne yönelik operasyon!

İnegöl ilçesinde, “adam öldürme, silahla yaralama, tehdit, iş yeri kurşunlama ve mala zarar verme” gibi suçları işledikleri belirlenen iki farklı suç örgütüne yönelik operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

Bursa’da iki farklı suç örgütüne yönelik operasyon!

Bülent CİVANOĞLU

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce İnegöl ilçesinde adam öldürme, silahla yaralama, tehdit, işyeri kurşunlama, mala zarar verme gibi suçları işledikleri belirlenen iki farklı suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında şüpheliler 3 ay boyunca süren takip teknik çalışmasında yapılan operasyonda 12 farklı eylemde şüphelilerden çeşitli çaplarda; 1 adet kaleşnikof marka otomatik silah, 9 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet pompalı tüfek, 112 adet değişik çapta fişek ele geçirildi.

Şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının bulunması amacıyla bugün yapılan eşzamanlı operasyonda Bursa merkezi ve İnegöl ilçesinde Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İnegöl KOM grup amirliğince 16 ev ve 8 işyerinde arama yapılıp, arama sonucunda 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet pompalı tüfek ve 108 adet fişek ele geçirildi.

Operasyon kapsamında 5 kişi gözaltına alındı. Bir kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X