Bursa’da ikiz araç alarmı!

Bursa’da dere kenarında sökülen ikiz araç emniyeti harekete geçirdi. İçinde piknik tüpü ve kablolar bulunan araçla alakalı bir kişi gözaltına alındı.

Bursa’da ikiz araç alarmı!

Yıldırım ilçesinin Değirmenönü Mahallesi’nde, Deliçay deresi kenarında, aynı renkli, aynı model ve aynı yaştaki iki aracın söküldüğü ihbarı üzerine polis harekete geçti. Polis ekipleri olay yerini abluka altına aldı. Araçların çeşitli parçalarını söken bir kişi gözaltına alındı. Güvenlik şeridiyle çevrilen araçta inceleme yapan ekipler, bir adet piknik tüpü, kablolar, cep telefonları ve çeşitli araba parçalarıyla karşılaştı. Soruşturmayı sürdüren ekipler, ikiz araçlardan birinin kiralık olduğunu tespit etti.

İkiz araçlardan birinin gözaltına alınan şahsın ablasına ait olduğu ve diğer aracı bu şahsın kiraladığı ortaya çıkarken, olayda herhangi bir terör şüphesi olmadığı bilgisine ulaşıldı.

 

Gözaltına alınan şahsın kiralık araçtaki bazı parçaları sökerek kendi aracına taktığı iddia edildi.

 

Polis, araç sahiplerine ulaşarak konu hakkında bilgi verdi. Araç sahipleri ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla alakalı tahkikat devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X