Bursa’da intikam kurşunu: 1 yaralı

Bursa’da İvazpaşa Meydanında meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi ağır yaralandı.

Bursa’da intikam kurşunu: 1 yaralı

Bülent CİVANOĞLU/OLAY

Bursa Merkez Osmangazi ilçesi İvazpaşa mahallesinde 1 ay önce meydana gelen olayda 2 çocuk annesi Neşe Aydın, kendisini telefon ile taciz ettiğini iddia ettiği Ümit Şahin’i eşi Mehmet Aydın’ın ruhsatsız silahı ile öldürmüştü.

Olay sonrası Neşe Aydın ve eşi Mehmet Aydın, polis tarafından gözaltına alınmıştı. Neşe Aydın çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak ezaevine konurken eşi Mehmet Aydın, tutuksuz yarglanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Bugün öğlen saatlerinde sahibi olduğu İvazpaşa meydanında bulunan pastanenin önüne 16 U 8599 plakalı aracını park etmek isteyen Mehmet Aydın’a yaya bir kişi tarafından 8 el ateş açıldı. Cinayet suçundan tutuklanan Neşe Aydın’ın eşi Mehmet Aydın 3 kurşunla ağır yaralandı. Saldırgan olay sonrası silahı ile birlikte siyah bir araçla kaçtı.

Ağır yaralanan Mehmet Aydın 112 Hızır Acil Servisi ambulansı ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis silahlı saldırıyı 1 ay önce Neşe Aydın’ın öldürdüğü Ümit Şahin’in kardeşi olan Murat Şahin’in gerçekleştirdiği ihtimali üzerinden dururuken şüpheliyi her yerde aranıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X