Bursa’da istifa yağmuru

Genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak isteyen bürokratların istifası için dün son gündü. Bursa’da da çok sayıda isim istifasını vererek Haziran seçimlerinde aday adayı oldu.

Bursa’da istifa yağmuru

AK Parti’den aday adayı olmak için istifa eden isimler şunlar:

Başbakanlık müşavirleri Mahmut Turunç ve Sadettin Kılıç, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Latif Deniz, Nilüfer Müftüsü Durmuş Ayvaz, Memur-Sen İl Temsilcisi Numan Şeker, Hamitler Toki Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Ömer Özdağlar, Şevket Yılmaz Kadın Doğum Uzmanı Gürçay Cem, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Özel Kalem Müdürü Emrullah Güler, Dağ-Der Başkanı ve Panayır İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Bay, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Basın Halka İlişkiler Müdürü Mehmet Fidan, Vergi Denetmeni Şener Öztürk, Basın İlan Kurumu Bursa Şube Müdürü Mehmet Habil Tecimen, Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Nilüfer Karakoç, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Şahin Arat, Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Kadir Akarkaya.

Kamu Sen İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu, Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi Özgür Demir, Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ali Yazır, Prof.Dr. Çetin Elmas ve Merkez Valisi Kadir Koçdemir de MHP’den aday adayı olmak için istifa ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X