Bursa’da ‘iz’ bıraktılar

Fatih Erkoç Sanat Akademi Türk Sanat Müziği Korosu’nun, Pembe İzler Derneği yararına düzenlediği konser ilgi gördü. Geliri kanser hastası kadınlar için kullanılacak gecede Fatih Erkoç’un yanı sıra Zara ve İpek Açar sahneye çıktı.

Bursa’da ‘iz’ bıraktılar

FIRAT TORAMAN

GECE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

‘Pembe Bir İz Bırakmak İçin Bir El de Sen Uzat’ adıyla Merinos AKKM’de düzenlenen ve geliri kanser hastalarının tedavisinde kullanılacak olan konser ilgi gördü. Bir süre kanser tedavisi gören sanatçı Fatih Erkoç’un, yine kanserden hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan’ın eşi İpek Açar ve Zara’yla aynı sahneyi paylaştığı gece, sevilen şarkılarla renklendi. 

EŞİNE DE GÖREV VERDİ

Fatih Erkoç, konserin ilk bölümünde Bursa’da kurduğu Sanat Akademisi Türk Sanat Müziği Korosu eşliğinde sahnedeydi. Koristlerin arasında dikkat çeken bir isim de Erkoç’un Bursalı eşi Mehlika Erkoç oldu. Konserin finalini ‘Ellerim Bomboş’ şarkısını hep birlikte söyleyerek yapan sanatçılara dernek temsilcileri tarafından plaket takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X