Bursa’da jet görevlendirme! OLAY yazdı sorun çözüldü…

Bursa’nın merkezindeki bir mahallenin camisinin, iki görevlinin izne çıkması üzerine boş kalması tepkilere neden olmuştu… Olay Gazetesi Yazarı İhsan, dünkü yazısının ardından sorunun çözüldüğünü bugünkü köşesinde paylaştı…

Bursa’da jet görevlendirme! OLAY yazdı sorun çözüldü…

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Dün bu sütunlardan Kırcaali Mahalle Muhtarı Şerif Akgün’ün bildirimiyle mahalle camisindeki iki din görevlisine Osmangazi Müftülüğü’nce aynı anda yıllık izin verildiğini ve caminin boş kaldığını aktarmıştık.

O yazımız üzerine camiye aynı mahalledeki Hacı Salih Cami müezzini geçici olarak görevlendirilmiş.

Osmangazi İlçe Müftüsü Mehmet Uzun camideki iki görevliye izin verilmesini doğruladı, ancak yaz Kur’an kurslarının bitmesiyle din görevlilerinin izinlerinin biriktiğini, ikinci görevliye de mazeret izni verildiğini aktardı.

Pandemi ve yaz kursları nedeniyle camilerdeki görevlilerinin izin kullanamadıklarını hatırlatan Müftü Uzun, Muhtar Akgün ile kendisinin de bir toplantı nedeniyle görüşemediğini ancak  ilgili görevli ile görüşmesini sağladığını dile getirdi.

Kırcaali Mahallesi Osmangazi’nin tam göbeğinde. Üstelik, Müftü Beyin verdiği bilgiye göre ilçede din görevlisi sıkıntısı da yok.

O halde, görevlilerin izinleri de mahalleliyi mağdur etmeyecek şekilde planlanmalı.

Yöneticiler bunun için vazifeli değiller mi?

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X