Bursa’da kamyon alev alev yandı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meyve suyu yüklü kamyon elektrik kontağından çıkan yangın sebebiyle alev alev yandı. El frenini çekerek kamyondan atlayan şoför ise canını zor kurtardı.

Bursa’da kamyon alev alev yandı

Olay Orhangazi Yalova karayolu Soğucak köyü kavşağı yakınlarında meydana geldi. Bursa’daki bir fabrikadan yüklediği meyve sularını İstanbul’a götürmek isteyen E.Y. (35) idaresindeki 16 BYL 32 plakalı kamyon, Orhangazi-Yalova arasında Soğucak köyü kavşağı yakınlarında elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın ile bir anda alev aldı. Şoförün olayı fark etmesi üzerine aracını emniyet şeridine çektikten sonra aracından inerek çevreden yardım istedi.

İlk anda yangın tüpleri ile müdahale edilen kamyon, kısa sürede büyüdü ve aracın kupa bölümünü tamamen kapladı. Olay yerine çağrılan İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınırken yol 1 saat trafiğe kapandı. Yangın tamamen kontrol altına alınması ile tek şerit halinde yol trafiğe açıldı. Duran trafik sebebiyle Yalova Bursa karayolunda yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Kamyonu küle dönen sürücü E.Y. olay sonrasında büyük şok yaşarken, jandarma ve polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X