Bursa’da göz gözü görmüyor! Şiddetini artırdı…

Bursa’da beklenen kar yağışı yoğun bir şekilde sürüyor… Bazı bölgelerde adeta göz gözü görmüyor. Meteoroloji başta olmak üzere Bursa Valiliği ve AFAD’ın ciddi uyarılarda bulunduğu kar yağışının gece şiddetini artıracağı ve yarın da devam edeceği öğrenildi.

Bursa’da göz gözü görmüyor! Şiddetini artırdı…

Bursa’da beklenen kar yağışı yoğun şekilde sürüyor…

Meteoroloji başta olmak üzere Bursa Valiliği ve AFAD’ın ciddi uyarılarda bulunduğu kar yağışının gece şiddetini artıracağı ve yarın da devam edeceği öğrenildi.

Meteoroloji, kar kalınlığının 40-20 cm’ye kadar yüksebileceğini ve buzlanma konusunda dikkatli olunması için uyarılarda bulunmuştu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yayınlanan Bursa ve çevre iller için yoğun kar yağışı uyarısında öngörülen saat 18.00 iken şehir merkezinde yağış 16:00’dan itibaren başladı.

Şehrin birçok noktasında gerçekleştirilen kısıtlama denetimleri ise kar yağışına rağmen devam etti. Polis ekipleri yoğun kar yağışına rağmen noktalardaki denetimlere aralıksız olarak devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X