Bursa’da kaybolan 2 kadın donmak üzereyken bulundu

Mustafakemalpaşa’da kaybolan 2 genç kadın, 50’şer kişilik arama kurtarma ekibinin 24 saat süren çalışmasıyla bulundu. Ölümden dönen kadınlardan biri ailesine teslim edilirken, diğeri ise hastaneye kaldırıldı.

Bursa’da kaybolan 2 kadın donmak üzereyken bulundu

Edinilen bilgiye göre, Kurşunlu Mahallesi’nde meydana gelen ilk olayda, evlerinden 200 metre uzaklıktaki bahçeye çalışmaya giden 35 yaşındaki Filiz U. kayboldu. Yakınları ve mahalle sakinlerinin aramasına rağmen bulunamayan genç kadın için jandarmadan yardım istendi. Bunun üzerine alarma geçen ekipler, kayıp Filiz U.’nun bulunması için çalışma başlattı. Jandarma, AFAD, NAK ve mahalle sakinlerinden oluşan 50 kişilik ekip, eğitimli 2 iz takip köpeğiyle birlikte bölgeyi didik didik etti. Genç kadın evin 2 metre uzağındaki dere kenarında donmak üzereyken bulundu. Elbiseleri çamur içinde kalan Filiz U, umutla kendisini bekleyen ailesine teslim edildi.

HAYVAN OTLATIRKEN KAYBOLAN KADIN 24 SAAT SONRA BULUNDU

Diğer olay ise Güller Mahallesi’nde meydana geldi. Hayvan otlatmak için çıktığı evine bir daha geri dönmeyen 32 yaşındaki Semra K.’nin yakınları jandarmayı arayarak yardım istedi. Başlatılan arama kurtarma seferberliğine 48 kişi ve yine eğitimli köpekler katıldı. Genç kadın, 24 saat sonra evinden 2.5 kilometre uzaktaki Köklük mevkiinde baygın halde bulundu. Hemen hastaneye kaldırılan Semra K.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X