Bursa’da klasik otomobil keyfi

Bursa’da onlarca klasik otomobil sahibi, güneşli ve sıcak hafta sonunu fırsat bilerek antika araçlarını sokağa çıkarttı.

Bursa’da klasik otomobil keyfi

3 otomobil fabrikasının bulunduğu şehirde çok sayıda klasik otomobil meraklısı garajlarında özel olarak muhafaza ettikleri 50-60 yaşındaki otomobilleriyle yollara düştüler.

Baharın keyfini çıkartmak içik özellikle, üstü açık araçları tercih eden, klasik otomobil sevenler antikalarının da tozunu almış oldular. Herkesin farklı bir tutkusu olduğunu ifade eden klasik otomobilciler, “Bizde bu ihtiyar gözüken ama eskimeyen araçlarımızı senede birkaç gün sokaklara çıkartıyoruz. Bu onların ömürlerini uzatmak içindir. Her biri dedelerimizden büyük olan bu otomobiller ile tabiat ve tarih şehri Bursa’nın keyfini sürüyoruz. Onlara birer çocuk gibi çok nazik ve kibar davranıyoruz. Zaman zaman restore ettirdiğimiz bu vazgeçilmez araçlarımızın senede bir kaç defa yollarla buluşması gerekiyor. Sokağa çıkınca da her kısmın ilgi odağı oluyor.Bol bol fotoğraf çekenler ve çektirenler bu ilginin işaretidir. 1940 ve 30’lardan kalma araçları görünce insanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor” dediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X