Bursa’da korkunç cinayet

Bursa’da yaşlı bir adam, oturduğu apartmanın merdivenlerinde sırtından bıçaklanmış vaziyette ölü bulundu. 10’dan fazla bıçak darbesinin ardından hayatını kaybettiği belirlenen yaşlı adamın gelini gözaltına alındı.

Bursa’da korkunç cinayet

Olay, dün gece saat 23.45 sıralarında Bursa’nın Orhangazi ilçesi Turist Yolu üzerindeki bir apartmanda gerçekleşti.

 

Edinilen bilgiye göre, 58 yaşındaki Çetin B., apartmanın 4’üncü katında oğlu ve gelini ile birlikte yaşıyordu. Apartman sakinleri, gece yarısı 3. katın merdivenlerinde Çetin B.’nin çıplak vaziyette cansız bedenini görünce polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, gardiyanlıktan emekliye ayrılan yaşlı adamın sırtından defalarca bıçaklanarak öldürülmüş olduğunu tespit etti.

Emekliye ayrıldıktan sonra oğlu S.B. ve gelini M.B. ile yaşadığı belirlenen Çetin B.’nin öldürülmesi ile olarak Cumhuriyet Savcısı, ceset üzerinde ve evde inceleme yaptı.

 

Oğlu S.B.’nin Gemlik’te çalıştığı fabrikada mesaide olduğu sırada meydana gelen cinayet ile ilgili olarak polis ekipleri ölen adamın gelini M.B.’yi gözaltına aldı.

Savcı ve polisin ilk ifadesini aldığı M.B.’nin konuşmadığı ve herhangi bir şey söylemediği belirlenirken, evli ve 2 çocuk babası olduğu belirlenen Çetin B.’nin cansız bedeni Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çetin B.’nin cesedi buradaki incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Çetin B.’nin oğlu S.B.’nin, M.B. ile kısa bir süre önce evlendiği belirtilirken, ölen adamın eşinin ise Bursa’daki kızında misafir olduğu ifade edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X