Bursa’da korkunç kaza: 1 ölü 3 yaralı

Bursa’da aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobil makas atarak kavşağa girince önce önündeki otomobile sonra orta refüje çarptı. Onlarca parçaya ayrıan otomobilde 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de ağır yaralandı.

Bursa’da korkunç kaza: 1 ölü 3 yaralı

Edinilen bilgiye göre Kestel ilçesi Ankara yolu 11’nci kilometresinde şehir merkezinden lüks otomobil ile yüksek hızla seyreden S.V. (30) makas atarak kavşağa girmek istedi.

O sırada önünde seyretmekte olan bir başka araca yandan çarparak direksiyon hakimiyetini kaybeden S.V. orta refüje çıktı. Yaklaşık 30 metre sürüklenen otomobil yol ortasında bulunan aydınlatma direğine çarparak paramparça oldu.

Kazada otomobil içinde bulunan 40 yaşındaki iki çocuk babası Davut Özen camdan fırlayarak ağır yaralı olarak götürüldüğü Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Kazada ağır yaralanan sürücü S.V. (28), Aykut A. (32) ve Halit D. (30) olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi ve Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X