Bursa’da korkunç kaza

Bursa’da, TIR’a arkadan çarpan otomobil sürücüsü öldü. 83 promil alkollü sürücünün cezaevi firarisi olduğu, otomobilde yolcu olarak bulunan 2 kişiden birinin hastaneden, diğerinin ise kaza mahallinden kaçtığı öğrenildi.

Bursa’da korkunç kaza

Yakın doğu çevre yolunda yarış yaptıkları iddia edilen iki otomobilden İ.C.’nin (22) kullandığı 16 KS 300 plakalı araç, önünde seyreden R.Ş. idaresindeki 16 FE 752 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kaza sonrası ağır yaralanan otomobil sürücüsü İ.C. Çekirge Devlet Hastanesi’ne, aynı araçta bulunan E.F. (16) isimli genç kız ise Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza yapan aracın içinde bulunan ve kimliği belirlenemeyen yaralı şahıs ise kaza yerinden firar etti. Kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayan sürücü İ.C.’nin 83 promil alkolü olduğu belirlendi. İ.C’nin uyuşturucu satmak suçundan girdiği ceza evinden firar ettiği ve üzerinden sahte kimlik çıktığı öğrenildi.

Şevket Yılmaz Hastanesi’nde tedavi altına alınan E.F. isimli genç kız, doktorların bir anlık dalgınlığından faydalanarak hastaneden kaçtı. Polis hastaneden kaçan E.F. ile kaza yerinden kaçan kimliği belirsiz yaralının peşine düşerken, kazayla alakalı tahkikat başlattı.

Gözaltına alınan TIR sürücüsü R.Ş, “Batçığa girdiğimde gürültü oldu, ne olduğunu anlamadım. Bir baktım ki arkası toz bulutu. Araç TIR’ın altına girmiş. Aşağı indiğimde araçtakilerin durumu çok kötüydü. Yaralılardan biri otomobilden inerek kaçtı” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X