Bursa’da korkunç olay! Kocasının sevgilisi tarafından üzerine sıcak su döküldü

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesi’nde 47 yaşındaki V.M., eşinin kadın arkadaşı N.Ç. tarafından üzerine kaynar su dökülerek yaralandı. Vücudunda birinci derecede yanıklar oluşan V.M. hastanede tedavi altına alındı.

Bursa’da korkunç olay! Kocasının sevgilisi tarafından üzerine sıcak su döküldü

Olay Mustafakemalpaşa ilçesi’nde meydana geldi. Çalıştığı işyerine gitmek için servis otobüsüne binmek isteyen V.M., iddiaya göre eşi M.Ş.nin sevgili olduğu belirtilen N.Ç.’nin saldırısına uğradı. İki çocuk annesi V.M., servis aracına oturduğu sırada kapıya gelen N.Ç.’nin sıcak su ile saldırısına uğradı. Saldırgan N.Ç., olay yerinden uzaklaşırken, acılar içinde feryat eden V.M., için serviste bulunan arkadaşlarının polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. V.M., kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yüzünde, vücudunda ve ayaklarında birinci derecede yanık oluşan V.M., eşi ile ilişkisi bulunduğunu öne sürdüğü N.Ç., tarafından daha önce de tehdit edildiğini söyledi. V.M., “Sabah işe gidiyordum arabadaydım, çantanın içine kahveden aldığı bidonun içine koyduğu sıcak suyu ben arabada koltukta otururken ‘Yetti artık bıktım senden’ diye bağırdıktan sonra üzerime döktü” diye konuştu. V.M., saldırıyı gerçekleştiren N.Ç.’nin daha önce tehdit edildiğini belirtirken, bu nedenle bir ay önce tartıştığı eşi tarafından dövüldüğünü de öne sürdü. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

YAKALANDI

V.M.’ye sıcak su ile saldıran N.Ç. yakalandı. N.Ç. Jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, saldırı nedeniyle yüzünde ve vucudunda birinci dereceden yanıklar oluşan V.M., ifadesinde şikayetçi olduğunu söyledi. Savcılık ve Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X