Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da korkutan görüntü

Kocaeli, Yalova ve Bursa’nın Gemlik sahillerinde daha önce görülen kahverengi tabaka şimdi de Karacabey sahillerinde ortaya çıktı.

Kocaeli, Yalova ve Bursa'nın Gemlik sahillerinde daha önce görülen kahverengi

Karacabey’in Malkara sahilinde oturanlar sabah saatlerinde gördükleri manzara karşısında şoka girdi. Mahalle sakinleri ilk etapta kızıllığın, Marmara Denizi açıklarında akaryakıt bırakan bir gemiden kaynaklandığını zannettiler.

2 kilometrelik sahil boyunca denizin yağ benzeri tabakayla kaplandığını belirten mahalle sakinlerinden Arif Kahraman, “Dalgalarla beraber kirlilik daha da arttı. Kötü bir koku var. Suyun üzerinde yağ tabakası görülüyor. Bunun sebebini bilmiyoruz. 20 yıldır buradayım, ilk kez yaz sezonu öncesi böyle bir manzara ile karşılaşıyoruz. Denize girmek için gelmiştik. Ancak kirlilikten dolayı dışarı bile çıkamıyoruz” dedi.

Arif Kahraman, Büyükşehir Belediyesi Sahil Daire Başkanlığı ile İl Çevre Müdürlüğü’nün konuyla ilgili araştırma yapmasını da istedi.


Avatar Seç KAPAT
Bursa’nın en uygun fiyatlı sosyalleşme noktaları olarak bilinen B Kafe’lerde,
Sıradaki Haber Bursa’nın sevilen markası B Kafe’deki ürünlere zam geldi