Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da küle dönen evde tek yanmayan o oldu…

Bursa’nın Gürsu ilçesinde, alevlerin küle çevirdiği evde babaanne ve torunu atlayarak hayatta kalırken, geriye yanmayan tek Kur’an-ı Kerim kaldı.

Yangın, geçtiğimiz gün Bursa’nın Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi Özgül Sokak’ta akşam saatlerinde 3 katlı bir binanın çatı katında meydan geldi. Kısa sürede büyüyen alevler sebebiyle dairede mahsur kalan 65 yaşındaki babaanne Neriman G. ve 7 yaşındaki torunu Sümeyye G., atlayarak hayatta kalmıştı.

Alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, temizlik çalışmalarında dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Küle dönen çatı katında yanmayan tek Kur’an-ı Kerim oldu. Kabı alevlerden etkilenirken, sayfaları ilk günkü gibi olduğu cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

Bursa’nın Gürsu ilçesinde, alevlerin küle çevirdiği evde babaanne ve torunu

Avatar Seç KAPAT
​Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı’nın 2. Oturumu, 14
Sıradaki Haber Bursa Büyükşehir Meclisi’nde hangi kararlar alınacak?