Bursa’da kumar baskını! Kamera sistemi kurmuşlar

Bursa’da koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken kahvehanede oyun oynadığı tespit edilen 27 kişiye, toplam 85 bin 50 TL ceza uygulandı. Polis baskını durumunda önlem için güvenlik kamerası sistemi kurduğu tespit edilen iş yeri sahibi kahvehanenin kapalı olması gerektiğini bilmediğini öne sürdü.

Bursa’da kumar baskını! Kamera sistemi kurmuşlar

İl Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi ilçesi Tahtakale Mahallesi Okul Sokak’ta, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken kahvehanenin faaliyette olduğu ihbarını aldı.

Harekete geçen ekipler, bir süre fiziki takip yaptıktan sonra kahvehaneye baskın düzenledi. Baskında, iş yeri sahibi Murat Ö. ve 26 kişiye, koronavirüs tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle 3 bin 150’şer liradan toplam 85 bin 50 TL ceza kesti.

Yapılan kontrollerde, Aydın K. ve Metin K.’nin çeşitli suçlardan polis tarafından arandığını tespit etti.

‘HABERİM YOKTU’

​Bu arada iş yeri sahibinin kurduğu güvenlik kamerası sistemiyle önlem aldığı ortaya çıktı. İş yeri sahibi Murat Ö., kahvehanelerin kapalı olması gerektiğinden haberi olmadığını söyledi. Bir polis memuru ise Murat Ö.’ye “Sen hiç mi haber izlemiyorsun?” cevabını verdi.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X