Bursa’da kurtlarını döken güzel oyuncu şimdi reyting rekortmeni dizide!

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, geçtiğimiz günlerde kardeşi Mustafa Ayhan Gürbüz’ün Bursa’nın İnegöl ilçesinde yapılan düğününde çiftetelli oynayarak eğlendiği görüldü. Güzel oyuncu şimdi de TRT1’in sevilen dizisi Masumlar apartmanına dahil oluyor.

Bursa’da kurtlarını döken güzel oyuncu şimdi reyting rekortmeni dizide!

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz,  geçtiğimiz günlerde Bursa’nın İnegöl ilçesinde kardeşi Mustafa Ayhan Gürbüz ile Melike Yıldız’ın düğün törenine katıldı.

MASUMLAR APARTMANI’NA ASLIHAN GÜRBÜZ DAHİL OLDU

Başrolleri Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın paylaştığı TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin Karadağ – Türkiye Dünya Kupası eleme maçı nedeniyle ekranlara bir hafta ara vereceği iddia edilmişti. TRT’nin yayın akışında da dizinin yeni bölümü yer almamıştı.

Masumlar Apartmanı hayranlarını üzen bu gelişmenin ardından TRT 1’den flaş bir hamle geldi. TRT 1, 16 Kasım’daki yayın akışında Masumlar Apartmanı 47. bölüme yer verdi.

Ekranlara ara vermeyeceği ortaya çıkan Masumlar Apartmanı, 16 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de özetsiz yeni bölümüyle yayınlanacak.

MASUMLAR APARTMANI’NDA DENGELER DEĞİŞİYOR

Masumlar Apartmanı, Farah Zeynep Abdullah’ın Masumlar Apartmanı dizisine veda etmesiyle kan kaybetmişti. Bu ayrılığın ardından genç oyuncu Melisa Şenolsun’u kadrosuna dahil eden Masumlar Apartmanı, reyting listelerinde yine de beklenen başarıyı göstermemişti.

3cb5f6f4-1c91-4f47-9213-a2a8be2e960d

2021 sezonundaki iddiasını korumayı hedefleyen Masumlar Apartmanı yapım şirketi bomba bir oyuncu transferi gerçekleştirdi. Masumlar Apartmanı’nın kadrosuna yeni bölümde ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz de katılıyor.

5feadf8d17aca914e817b86e

Aslıhan Gürbüz, dizide Han’ın gizemli eski nişanlısı Ceylan karakterini canlandıracak. Han ile Ceylan yıllar sonra yeniden karşı karşıya geliyor.

ms2

Han’ın büyük aşkı Ceylan’ın hikayeye dahil olmasıyla Masumlar Apartmanı’nda tüm dengeler değişecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X