Bursa’da lodos zor anlar yaşatıyor

Bursa’da, saatteki hızı zaman zaman 90 kilometreye çıkan lodos nedeniyle şehir savaş alanına döndü. Sabah işine gitmek için sokağa çıkan vatandaşlar lodos nedeniyle zor anlar yaşadı. İnsanlar yürümekte zorlandı, elektrik telleri koptu, çöp bidonları, tabe

Bursa’da lodos zor anlar yaşatıyor

Gökdere Caddesi üzerindeki bir inşaatın çevresindeki demir saçlar, şiddetli rüzgara dayanamayıp uçtu. Ana yola savrulan saçların bir kısmı ise park halindeki bir otobüs ile otomobilin üzerine devrildi. Bu sırada otobüste bulunan sürücü korkuyla dışarı çıktı. Otomobilde ve otobüste hasar meydana gelirken, sürücüler tepki gösterdi. Saçları otobüsün üzerinden güçlükle kaldıran vatandaşlar, daha ciddi önlemler alınması gerektiğini ifade etti. 

 

Lodoslu havalarda şehirde birçok kaza ve hasar meydana geldiğini belirten vatandaşlar, yaşanan zorluklara dikkat çekti. Bir vatandaş ise binalarda dış cephe işi yaptığını belirterek, rüzgar nedeniyle bugün çalışamayacağını kaydetti.

 

SAATTEKİ HIZI 90 KİLOMETREYİ BULACAK

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün gece başlayan şiddetli rüzgar sabah saatlerinde etkisini iyice artırdı. Şehrin yüksek kesimlerinde saatteki hızı 70 kilometreye kadar çıkan lodosun, gün içinde 80-90 kilometreye kadar çıkabileceği belirtildi. Lodosun pazartesi gününe kadar etkili olmasının beklendiği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X