Bursa’daki 2 kaza kamerada

Bursa’da ocak ayında meydana gelen 2 kaza, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı. 2 kazanın da hatalı yola çıkış ve şerit değiştirmeden kaynaklandığı görüldü.

Bursa’daki 2 kaza kamerada

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı, Bursa’da ocak ayında meydana gelen 2 kazanın Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca kaydedilen görüntülerini, internet sitesinden paylaştı.

Trafik kurallarına uysalardı bu kazalar olmazdı’ ve ‘Trafik ışıklarına uysalardı bu kazalar olmazdı’ notları düşülen görüntülerde, sürücülerin aşırı hızlı araç kullandıkları, trafik ışıklarına dikkat etmedikleri ve takip mesafelerini korumadıkları görüldü.

Osmangazi ilçesinde meydana gelen kazada, sürücüsü hatalı şerit değiştirmek isteyen otomobil aşırı hız nedeniyle başka bir otomobile çarpıyor. Nilüfer ilçesinde meydana gelen kazada ise sürücüsünün trafik ışıklarını uymadığı otomobil, başka bir otomobille çarpışıyor. DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X