Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da miniklerden iç ısıtan 23 Nisan kutlaması

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bursa’da coşkuyla kutlanırken, minik öğrenciler de Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret ederek bayram sevincini büyükleriyle paylaştı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bursa’da coşkuyla kutlanırken,

Reşitpaşa İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, 23 Nisan sabahı ellerinde Türk bayrakları ile bayram havasını huzurevine taşıdı.

Ziyarette büyüklerinin ellerini öpen öğrenciler, sevgi ve saygının en güzel örneklerini sergileyerek kuşaklar arasındaki bağın güçlenmesine katkı sundu.

Ardından minik öğrenciler, huzurevi sakinlerine özel olarak hazırladıkları şiir, piyes, şarkı ve halk oyunu gösterilerini sergiledi. Program, huzurevi sakinlerinin büyük beğenisini toplarken, hem neşeli hem de duygu dolu anlara sahne oldu.

Geçmişle geleceği buluşturan çok önemli bir etkinlik için bir araya geldiklerini belirten Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevleri Vakfı Başkan Yardımcısı Gürkan Kaya, “Kıymetli büyüklerimiz ve değerli öğrencilerimizle gelecekte hatırlayacağımız güzel bir anıyı paylaşıyoruz. Bu özel günün düzenlenmesine katkı sunan Büyükşehir Belediyesi ve Reşitpaşa İlkokulu’na teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaret, öğrencilerin huzurevi sakinlerine çiçek takdim etmesiyle sona erdi.

37118mty5zweynj1

37118mty5zweynj2

37118mty5zweynj3

37118mty5zweynj4

37118mty5zweynj5

37118mty5zweynj


Avatar Seç KAPAT
Bursa’da belediye otobüsü hattından geçen düğün konvoyunu gören otobüs sürücüsü,
Sıradaki Haber Bursa’nın en işlek caddesinde ilginç anlar! Düğün konvoyunun…