Bursa’da MOBESE’ye takılan trafik kazaları

Bursa’da kameralara yansıyan kazalarda trafik ihlallerini gözler önüne sermeye devam ediyor. Dikkatsizlikten oluşan kazalarda araç içindekilerin ölümden son anda kurtulduğu görülüyor.

Bursa’da MOBESE’ye takılan trafik kazaları

Bursa’da 24 saat kayıt yapan MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazalarında araç sürücülerinin dikkatsizliğini gözler önüne serdi. Özellikle kavşaklardaki kırmızı ışık kurallarına uymayan sürücülerin, diğer araçlarla çarpıştığı görülüyor. İlk kazada, bir otomobil ile kamyonetin feci şekilde çarpıştığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle takla atmaktan son anda kurtulan kamyonetin lastiklerinin yerinden fırladı. 

Yıldırım Spor Kompleksi’nin önünde meydana gelen bir başka kazada ise, ıslak yolda hızlı şekilde ilerleyen motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedip, 50 metre yerde sürüklendi. Çalı yolundaki kazada ise, ışık ihlali yapan malzeme yüklü kamyonete bir otomobil çarpıyor. Hızlı şekilde ilerleyen kamyonetin sürücüsü çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybedince araç devrildi. Kamyonet içerisinde çıkan sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YOLCU MİNİBÜSÜNDE CAN PAZARI

Yakın çevre yolu Millet Mahallesi lambalarında meydana gelen bir başka kazada ise, kırmızı ışıkta otomobiliyle geçen bayan sürücü karşıdan karşıya geçen minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle içi yolcu dolu olan minibüsün devrilmekten son anda kurtulduğu, bayan sürücünün ise olayın şokunda olduğu görüldü. Orhaneli Kavşağı’ndaki kazada ise bir TIR ile belediye otobüsünün çarpıştığı görülüyor. Yolcu dolu otobüsünde bulunanlar kazayı şans eseri yarala almadan atlattı.

DÖNÜLMEZ YAZAN YERDEN DÖNMEYE ÇALIŞINCA KAZAYA SEBEP OLDU

MOBESE kameralarına yansıyan ilginç kazalardan bir tanesi de Millet Mahallesi lambalarında meydana geldi. Yakın çevre yolundan otomobiliyle İzmir istikametine seyir halinde olan bir sürücü, yeşil ışık yanmasına ve sola dönülmez tabelasına rağmen karşı yola geçmek istedi. Yoldaki trafiği hiçe sayan sürücü karşı yola geçince Ankara istikametine seyir halinde olan bir araç ile çarpıştı. Kazada şans eseri yaralanan ve hayatını kaybeden olmadı.

BİRİ KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ, DİĞERİ YEŞİL IŞIKTA DURDU

Orhaneli kavşağındaki bir başka kazada kırmızı ışıkta geçen bir otomobil sürücüsü, seyir halinde ilerleyen araca çarptı. Millet Mahallesi lambalarındaki ilginç bir kaza daha meydana geldi. Yeşil ışık yanmasına rağmen biranda yolun ortasında duran araca, arkadan bir otomobilin çarptığı görülüyor. Yüksek İhtisas Kavşağı’nda ise bir otomobil sürücüsü aracını kaydırınca kırmızı ışık lambasına çarptı. Sürücünün, lambanın yamulmasına ve aracında hasar olmasına rağmen hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ettiği görülüyor.

Merkez Yıldırım ilçesi Şükraniye Kavşağı’nda ise dikkatsizce yola çıkan bir otomobilin karşı şeritten gelen araca çarptı. Son iki kazada ise, bir aracın yağmur ve ıslak zeminde hızlı şekilde ilerlerken, kontrolünü kaybedip duran minibüse çarptı. Son kazada ise, ıslak yoldan kontrolden çıkan bir otomobilin elektrik direğine çarparak durduğu görüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X